Tarieven

Kennismaking of informatieaanvraag (20-30 min) gratis
Intakegesprek (45-60 min) €  75,00
Coachsessie (50-60 min) €  75,00
Tussenevaluatie (50-60 min) €  75,00
Eindevaluatie (50-60 min) €  75,00
Telefonisch consult (15 min) €  25,00
Ouderbegeleiding (60 min) €  75,00

Wil je de coaching op een andere locatie houden (bijvoorbeeld aan huis of op school), dan is dat bespreekbaar. Naast het tarief voor een coachsessie komen er nog reiskosten van € 0,29 per kilometer bij.
Indien er sprake is van betaald parkeren op de locatie waar de coaching plaatsvindt, dan zullen deze kosten één op één in rekening worden gebracht.

Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW, voorbereidingstijd, uitwerking, terugkoppeling en gebruik van materialen.

De kosten voor een sessie dienen direct na afloop voldaan te worden via een betaalverzoek/tikkie. De factuur ontvang je digitaal van mij.

Verhindering
Een afspraak kan tot 24 uur voor aanvang kosteloos via whatsapp, telefonisch of per e-mail worden afgezegd of verplaatst, anders ben ik genoodzaakt het volledige bedrag voor de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Vergoeding
In de meeste gevallen wordt coaching niet vergoed vanuit de (aanvullende) zorgverzekering. De zorgverzekeraar kan hierover informatie verstrekken. Wellicht is het mogelijk de kosten van de coaching op te voeren bij de jaarlijkse belastingaangifte.

Soms is het mogelijk coaching te betalen uit het Persoons Gebonden Budget (PGB). Neem hiervoor contact op met het zorgloket van de gemeente.

Doorverwijzing
Een doorverwijzing van de huisarts is niet nodig. Je kunt rechtstreeks contact met mij opnemen.

 

Polderweg 4A, 2641 NT Pijnacker